Att bo med GreenDoor

Vi har sagt det förut och vi säger det igen, för att bygga det bästa student & förstaboendet kan man inte ställa nog med frågor till de som ska bo hos oss. Vi har ställt alla vi kan komma på och fått många intressanta och spännande svar. d Den som bor hos oss kan förvänta sig lösningar som kanske är vardagliga, men inte mindre bra för det. Cykelverkstad, minicafé, jättesmarta lösningar för att boka tvätten och få rätt nycklar tillexempel. Saker som gör livet så mycket enklare så att alla boende kan koncentrera sig på studier, umgänge och annat som är viktigt.

Byggt för att hålla

Som alla andra bygg- och förvaltningsbolag med ett långsiktigt perspektiv, är vi intresserade och engagerade i att bygga så hållbart och miljövänligt det bara går. Att erbjuda en miljömedveten målgrupp som studenter och ungdomar energibesparande teknik och energieffektiva bostäder känns naturligt och är ett spännande sätt för oss att driva utvecklingen framåt.

Personlig service – av studenter för studenter

Ett unikt inslag i våra hus är boendevärden som tar hand om huset och ser till att allt fungerar som det ska, hjälper till med tips och råd och ser till att nya hyresgäster känner sig välkomna. Vårt serviceuppdrag kommer alltid att förändras i takt med våra gästers skiftande behov – därför har boendevärden även till uppgift att samla in de boendes önskemål och skapa underlag för nya innovationer som gör boendet ännu bättre.